esmaspäev, 3. mai 2010

Korrakski midagist

Korda kaheksa vist on nüüd meres käidud ja kuigi viimasel nädalal on siit-sealt kuulda kenasid saake, igapäevaselt suisa, siis minul endiselt pole trehvanud. Talgupäeval nägin aga kaht ülikena jõekat, mis vere keema ajasid ja kuigi ma vahepeal pole koju jõudnud, et lennukat ja putukaid haarata või jõekalandi karpi, siis nii käisingi täna ühe tiiru merikalantidega jõel.

Ja ära sa märgi, kuskil pärast seitset hakkasin tuiama ja ühe kalakohapeal küll allavoolu visatud ja üles keritud Tšudesnaja ahvatlev polnud, aga samast kohast kui allavoolu kerisin, tuli haarama ja näitas külge, kahjuks liiga kaugel, et selgelt näha, aga eriti tillu justkui polnud.

Asi seegi ja emotsioon meres nullimise vahel, seda enam, et siukest suht suurt plekki ründas. Näljas nad ja võtaks vist lanti päris hästi praegu. Ei teagi, kas ja kui palju veel merre lähen, äkki avasin hooaja liiga vara ja tüdimus kipub peale. Teine asi, et pole ju aega käia, võtsin kaks puhkepäeva, aga uued asjatoimetused vahel, ei jõua neidki teha, mis esialgu plaanis. Ja siis istume jälle kontoris...

Kui fotokast midagi asjalikku leian, panen siia juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar